Wedding

Find Your Moment - Ihász Family Photo & Cinema

Esküvői ajánlatok


Az esküvő apróságokról szól.

A mosolyról, a könnyről, a szikrákról a szemekben és az ajkakban, amelyek előrevetítik a szeretett ember csókját. Ezek az emberek azok, akik a történetet formálják, ezek az emberek ti vagytok, akik a legfontosabb emberek számunkra az esküvő napján – ti teszitek teljessé az univerzumunkat.

Szeretnénk átérezni érzelmeiteket, belélegezni a szerelmet, amíg meg nem találjuk a megfelelő „szavakat” ahhoz, hogy elmondhassuk egyedi történeteteket. Először idegenek, aztán barátok leszünk.

Ami ezen a napon történik, örökkévaló lesz számodra, nekem – nekünk.
Ezért vagytok különlegesek számnukra is.
Ezért készítünk esküvői fényképeket és filmeket.

Esküvői Fotográfia

Esküvői fotográfiá szolgáltatásunk több csomagot is tartalmaz. Szeretnénk történetetek teljes egészében elmesélni képekkel. Kérünk titeket, írjatok nekünk, meséljétek el, hogy ismerkedtetek meg, milyennek tervezitek a közös életetek egyik legfontosabb állomását.

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Esküvői Cinematográfia

Esküvői cinematográfia szolgáltatásunk több csomagot is tartalmaz. Habár az esküvők során nem ez a legfontosabb, de tapasztalatból tudjuk, hogy filmmel teljesen máshogy rajzolódik ki történetetek. Kérünk titeket, írjatok nekünk, meséljétek el, hogy ismerkedtetek meg, milyennek tervezitek a közös életetek egyik legfontosabb állomását.

 

Lépj velünk kapcsolatba!Esküvői Fotográfia & Cinematográfia

Határozottan hisszük, hogy ha mindent ugyanaz a csapat tart kézben, az sokkal könnyebbé teszi a nagy napotokat. Sőt, a végeredmény egy gyönyörű, kétféleképpen elmesélt történet lesz. Fotó és film kéz a kézben járnak, mint ahogy ti is.

 

Lépj velünk kapcsolatba!

Jegyes fotózás

Páros fotózás az esküvő előtt, hogy legyen képetek a meghívóba, az esküvői weboldalatokra, az esküvői fogadásra, vagy csak úgy, hogy legyen mit visszanézni.

 

Lépj velünk kapcsolatba!

 


Fine Art Album

Magas minőségű, keményborítós fényképalbumok. Prémium c-41 labortechnológiával, fényérzékeny papírra hívva. Két méretben kérhető.


 

PhotoZine


Fényképeitek nem csak albumként, hanem magazinként is kérhető, ami remek darab a nappali asztalán. Így ha valaki átjön hozzátok, úgy lapozhatja, mint egy újságot, de mégis magas minőségű képeket nézegethet, és a teljes történeteteket végignézheti.

 


 

Szeretünk kávézni, és szeretnénk, ha egy kávé mellett elmesélnétek, hogy ismerkedtetek meg!