Rólunk

Find Your Moment, és akik mögötte állnak…

Csaba és Eszter vagyunk, egy kreatív páros …
legalábbis állandóan alkotunk, ötletelünk, újítunk, változtatunk.
Csapatként működünk együtt, és szenvedéllyel rögzítjük az élet legszebb eseményeit.

A Find Your Moment-et a pillanat értékének megörökítésére hoztuk létre.
Mottónk: “A pillanat érték!”


Az átlagostól próbálunk eltérni, kreatív szemlélettel megközelíteni egy kép elkészítését, hogy a későbbiekben is azt tükrözze, ez egy őszinte és felejthetetlen pillanat volt. Ritkán használunk beállításokat, vezényszavakat, csak terelgetünk titeket abba az irányba, hogy a felvétel a lehető legspontánabb, könnyedebb és életre szóló emlék legyen.

Kerüljük a szokványos helyszíneket, klasszikus beállításokat, hiszen egy eldugott kis erdő vagy egy dolomit bánya is lehet a történetetek megörökítésének legtökéletesebb helyszíne.

Eszter a kreatív felelős, ő rendezi a környezetet, a párokat, a szabadtéri fotókra is sokszor varázsol valami kis apró dolgot. Örök ötletelő. Nélküle nem készülnének el időben a gyönyörű fotók a történetmeséléshez, vagy az ámulatba ejtő kisfilmek.

Csabi a rendező, az utómunkálatok kivitelezője. Imádja a természetben készült fotókat, legyen az jegyesfotó vagy egy szülinapos fotózás.
Nem tudja eldönteni, hogy melyiket szereti jobban csinálni, a fotózást vagy a filmezést.

 


Mindketten exponálunk/filmre veszünk, nincs kimondva, ki melyikért felelős, egy-egy tekintetből tudjuk kinek mi a dolga.
Szóval ezek vagyunk mi. Egy kerek egész, akik szeretnék a ti történeteteket elmesélni, legyen szó esküvőről, szülinapról vagy csak egy apró kirándulásról. Nem csak azok akarunk lenni, akik szimplán megörökítik az életetek adott eseményét, hanem kicsit annak részeseivé akarunk vállni, és még többet hozzátenni.